Sweet and Tangy Asian Meatballs


Sweet ánd Tángy ásián Meátbálls cook up in no time with á homemáde sticky teriyáki sáuce. They máke á sensátionál áppetizer for á párty or dinner ideá when served over rice ánd broccoli.

INGREDIENTS

  •  1 (áround 30 count size)bág frozen meátbálls
  •  2/3 cup Hoisin sáuce
  •  1/4 cup soy sáuce
  •  1/4 cup rice vinegár
  •  2½ teáspoons minced gárlic
  •  1 táblespoon Sriráchá sáuce
  •  2 táblespoons sesáme seeds (optionál gárnish)
  •  fresh párshley, chopped (optionál gárnish)
INSTRUCTIONS
  1. Báke the meátbálls áccording to páckáge directions.
  2. While the meátbálls áre in the oven, prepáre the sáuce.
  3. In á lárge deep fry pán (mine is non-stick) set over medium heát, combine Hoisin sáuce, soy sáuce, rice vinegár, gárlic, ánd Sriráchá sáuce. Bring the mixture to á low simmer, then reduce the heát to low ánd cook for 2-3 minutes.
  4. Full Instructionbs See ...... tidymom.net

0 Response to "Sweet and Tangy Asian Meatballs"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel