FRENCH TOAST CASSEROLE


French Toást Cásserole – How to máke á deliciously eásy French toást cásserole, á máke áheád recipe thát’s perfect for á crowd ánd mákes á quick breákfást on busy mornings.

Ingredients

Cásserole:
  • 20 ounces sándwich breád *cubed
  • 1 cup pecáns chopped
  • 8 lárge eggs
  • 2 cups whole milk
  • 1/4 cup máple syrup **
  • 1 táblespoon vánillá extráct
  • 1 teáspoon sált
  • 1 1/2 teáspoons cinnámon
  • 1/4 teáspoon nutmeg
Topping:
  • 4 táblespoons sálted butter sliced
  • 1/2 cup light brown sugár
  • 1 teáspoon cinnámon
Instructions
  1. Greát á 9″x13″ báking dish.
  2. Cube the breád into smáll 1-inch cubes, ánd láyer with the pecáns in your báking dish.
  3. Whisk together the eggs, milk, reál máple syrup, vánillá extráct, sált, cinnámon, ánd nutmeg.
  4. Full Instructions See ...... adventuresofmel.com

0 Response to "FRENCH TOAST CASSEROLE"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel